×
Home
About Us
Our Services
Blog
FAQ's
Case Studies
Contact Us

 

 

 

 

The Optic Cloak

Tuesday 19 September 2017

An “architectural intervention” by British artist Conrad Shawcross has arrived on the Greenwich Peninsula in south-east London, bringing a jagged 49-metre slice of perforated aluminium to London’s skyline. Designed in collaboration with the architectural practice CF Møller Architects, the 49-metre high by 20-metre wide building will house an energy centre providing hot water and heating for 15,000 homes. The eye-catching metallic chimney flue covered in aluminium cladding is sited in Europe’s largest-single urban regeneration area covering 160 acres. The external structure of The Optic Cloak will be completed this week but the actual energy station will not be up-and-running until later this Autumn. The low carbon energy centre means the homes and buildings under development will not be fitted with individual boilers.

A list of our recent projects

A list of our recent projects

Wembley parking enforcement quashed under 10-year rule

Wembley parking enforcement quashed under 10-year rule

Wembley parking enforcement quashed under 10-year rule

Councils tighten grip on rogue landlords

Councils tighten grip on rogue landlords

Councils tighten grip on rogue landlords

Request a Callback

Please fill in the following form and one of our consultants will be in touch shortly...

Upload Documents or Photos

Top
Planning Appeals and Planning Statements from £500+VAT until 7th December. Get in touch to book a FREE phone consultation. x